Dilluns, 19 abril 2021
spot_img
IniciInclusió LaboralMés del 10% de la plantilla de Parcs i Jardins de la...

Més del 10% de la plantilla de Parcs i Jardins de la ciutat de Barcelona és personal amb discapacitat

El 47% té una discapacitat intel·lectual

parcs i jardins barcelona persones discapacitat
L’IMPD acompanya al 60% del personal amb discapacitat de Parcs i Jardins // Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona té un 10,1% de personal amb discapacitat a la seva plantilla. L’Equip d’Assessorament Laboral (EAL) de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) acompanya al 60% d’aquestes persones, sobretot ubicades a les brigades de jardineria, per a la seva plena inclusió en el context laboral i els dona suport i orientació en situacions com la que s’està vivint amb la pandèmia.  El 47% d’aquestes persones té una discapacitat intel·lectual i el 89,6% dels treballadors són homes amb una mitjana d’edat de 50 anys.

Banner Aflorem 300x600_3

Aquestes dades es desprenen de la Memòria d’Activitat del 2020, que ha posat de relleu la importància de la gestió del personal durant el confinament i del seu malestar emocional sorgit en el context de la pandèmia.

En aquest sentit, resulta curiós què, per exemple, s’ha reduït l’absentisme laboral en comparació a l’any 2019. El percentatge de baixes per malaltia comuna ha estat d’un 8,43%, mentre que l’any passat va ser d’un 12,56%. Les baixes per accident laboral sí han augmentat degut a la comptabilització dels casos de Covid-19. En concret, s’ha passat d’un 1,1% a un 4,47%.

Secció patrocinada per

ARC Soluciones publi
FECETC color logo

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES