L’ONCE dedica un cupó a la 60a edició del Ral·li Internacional de cotxes d’època Barcelona-Sitges

El 4 de març 5,5 milions de cupons difondran aquest esdeveniment

cupó once ralli internacional cotxes època barcelona-sitges
Logo de la 60a edició del Ral·li // Foto: Web del Ral·li Internacional Cotxes d’Època BCN-Sitges

Aquest dijous 22 de febrer tindrà lloc la presentació del cupó de l’ONCE que el proper diumenge 4 de març estarà dedicat a la 60a edició del Ral·li Internacional de cotxes d’època Barcelona-Sitges. Cinc milions i mig de cupons difondran aquest esdeveniment.

La roda de premsa de presentació del Ral·li i del cupó es farà dijous 22 de febrer a les 12.00 h, a la Sala Escolmo de l’hotel NH Constanza de Barcelona. Ho faran Aurora Carbonell, regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges; Maria Marín, presidenta de Foment de Sitges; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Ainhoa Izuel, de gerència de l’Illa Diagonal i Gabriel Arranz, director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Ajuntament de Barcelona. També intervindran els membres de tres generacions de la família Arderiu, un dels cognoms més reconeguts entre els participants històrics del Ral·li Internacional de cotxes d’època Barcelona-Sitges.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Després de l’acte de presentació es visitarà una exposició de cotxes d’època dintre de L’Illa Diagonal on hi haurà sessió de fotos i una demostració del funcionament d’aquests automòbils.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*