L’ONCE celebra un dinar de germanor a Barcelona per celebrar Santa Llúcia

L’acte va estar president pel president de la Generalitat Carles Puigdemont

dinar de germanor santa llúcia once
El dinar de germanor per Santa Llúcia va aplegar un gran nombre de persones // Foto: ONCE Catalunya

Milers de persones cegues van celebrar Santa Llúcia el passat cap de setmana amb activitats en els 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya, com ara a Tarragona, Girona, Lleida, Badalona, Granollers o L’Hospitalet.

A Barcelona, l’ONCE va aplegar unes 600 persones per a celebrar la patrona de les persones cegues i el 78è aniversari de l’ONCE. Va ser un dinar de germanor amb venedors; afiliats; treballadors de l’ONCE i la seva Fundació, del Centre de Recursos Educatius (CRE) i del SBO; pensionistes; amics i persones vinculades a l’Organització.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El dinar va estar presidit per Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya. I va comptar amb la presència d’Andrés Ramos, director general adjunt de Serveis Socials per a Afiliats de ‘ONCE; el delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Xavier Grau i el president del Consell, Enric Botí; diputats i diputades del Parlament, a més a més dels membres de la direcció de l’Organització, el seu equip de representació i de les empreses d’ ILUNION i representants del món associatiu.

Durant l’acte es va homenatjar a Diego Manrique, com a millor venedor de l’any 2016 a Barcelona. Diego va començar a vendre els productes de joc responsable de l’Organització el 2012 i té el seu punt de venda al carrer Marina. El seu és també el reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors de l’ONCE, quasi 3.000 venedors i venedores, que són el pilar fonamental d’una institució que ja arribat als 78 anys de vida.

BANER_300X250

Un altre dels moments culminants del dinar de germanor va ser el brindis de la llum, que van proposar el delegat territorial, Xavier Grau, i el president del Consell, Enric Botí i que van seguir tots els assistents. Les copes es van encendre amb el color verd, el de l’esperança, un dels colors institucionals de l’Organització, amb el groc, que també ho és d’ Ilunion i el vermell de la passió, que posa la Fundació ONCE en la seva tasca solidària.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*