L’Escoleta de MIFAS es trasllada a Sant Gregori per ampliar esports, espai i dies de l’activitat

Deixa el pavelló de Fontajau de Girona després de 3 anys

escoleta mifas trasllada sant gregori
El pavelló de Sant Gregori està molt a prop de Girona // Foto: Grup MIFAS

Aquest mes de maig l’Associació MIFAS i l’ajuntament de Sant Gregori han signat el conveni de col·laboració per tal que l’Escoleta de MIFAS, espai per a que els nens i nenes amb discapacitat física puguin practicar esports adaptats, puguin fer ús del pavelló d’esports de la població. De fet, l’activitat s’estava realitzant a Sant Gregori des del passat mes de març.

Quim Roca, alcalde de Sant Gregori i Carlos Bermúdez, responsable de la Secció Esportiva de MIFAS han firmat el conveni acompanyats de Joan Fuentes, president del Club de Bàsquet de Sant Gregori que dona suport a la iniciativa i els esportistes de l’escoleta i les seves famílies.

BANER_300X250

D’aquesta manera es confirma el trasllat de l’Escoleta de MIFAS a Sant Gregori, després d’haver estat tres anys realitzant aquesta activitat al Pavelló de Fontajau de Girona,

La decisió de buscar una nova ubicació s’ha pres per poder ampliar les modalitats esportives i els dies d’activitat, i d’altra banda donar cabuda no només a nens i nenes, sinó també a persones adultes amb discapacitat que volen iniciar-se en l’esport adaptat.

A partir d’ara, els participants de l’Escoleta disposaran de 2 dies a la setmana per poder fer entrenaments i més espai en unes instal·lacions totalment adaptades. Les famílies del nens que participen a l’Escoleta valoren molt positivament el canvi “perquè ha permès ampliar a dos els dies d’entrenament, l’horari d’entrada és a les 18:30h, una molt bona hora sobretot pels que ens desplacem des de fora de Girona i els esportistes disposen de més espai per entrenar”, a més destaquen “que hem tingut una molt bona acollida al municipi”.

Malgrat que l’escoleta traslladi la seva ubicació, recordem que l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat, el Válida sin barreras CB MIFAS, continua fent els seus entrenaments i disputant els seus partits de la Lliga Catalana i Nacional, al Pavelló de Girona Fontajau.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*