Bankia col·labora econòmicament amb el projecte de sortides lúdiques i respir familiar de La Muntanyeta

L’entitat bancària ha fet una aportació de 3.000 euros

bankia sortides lúdiques respir la muntanyeta
L’aportació s’ha fet a través de la Red Solidària de Bankia // Foto: APPC

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta ha rebut una important empenta per tirar endavant el seu projecte de sortides lúdiques i respir familiar, gràcies al suport del programa Red Solidària de Bankia, que ha fet una aportació de 3.000 euros.

El respir familiar és un servei que ofereix La Muntanyeta a les famílies que, de manera temporal, necessiten disposar d’una plaça de residència per donar resposta a una situació familiar concreta. Al mateix temps, les sortides lúdiques permeten a les persones usuàries dels serveis de La Muntanyeta gaudir de diverses activitats.

L’aportació de Bankia s’emmarca en el seu programa Red Solidaria, pel qual les seves oficines donen suport a un projecte social proper si aconsegueixen assolir els seus objectius de negoci en el conjunt de l’exercici. L’any 2017, un total de 252 projectes van rebre suport econòmic per més d’1,4 milions d’euros gràcies al programa del banc, el que va afavorir a més de 166.700 persones a tot l’estat espanyol.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*