L’àlbum de fotografies “de la mano 15N” reflecteix la solidaritat amb les malalties neuromusculars

La Federació ASEM aplega centenars d’imatges a la campanya #DELAMANO15N

album-fotografies-de-la-mano-15n-federacio-asem
Collage d’imatges de la campanya “De la mano 15N” // Foto: Federació ASEM

La Federació ASEM ha publicat ’“de la mano15N”, un àlbum de fotografies realitzat amb les imatges que centenars de persones agafats de les mans que es van fer amb motiu de la campanya #DELAMANO15N que volia simbolitzar la solidaritat i conscienciació amb les persones que pateixen malalties neuromusculars.

Com va expressar la presidenta de la Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (ASEM), Cristina Fuster, amb motiu d’aquesta campanya, “vivim ne una societat en la que a més de les barreres arquitectòniques amb les que ens trobem dia a dia, hem d’enfrontar-nos també a les barreres i perjudicis socials pels que s’etiqueta a les persones com a ‘discapacitades’  sense adonar-se’n que la realitat és que tots i totes tenim diferents capacitats, que totes les persones tenim les nostres qualitats i també les nostres limitacions. Per això, des de la Federació ASEM, creiem que s’han d’efectuar polítiques socials i educatives en valors, que consideren la diversitat i garanteixin l’accés universal de totes les persones per igual al sistema sanitari, laboral, educatiu i social”.

BANER_300X250

En aquest sentit la Federació ASEM sol·licita a la ciutadania i les administracions a treballar unides per una veritable inclusió social del col·lectiu i que la disminució de la força muscular no constitueixi a dia d’avui un obstacle en el desenvolupament de la persona com a ésser social.

Les malalties neuromusculars són un conjunt de més de 150 malalties neurològiques, de naturalesa progressiva, en la seva majoria d’origen genètic que tenen com a principal característica la pèrdua de força muscular. En xifres globals existeixen més de 60.000 afectats per malaltia neuromuscular a tota Espanya.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*