Afectacions al servei de l’L7 per les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació del Putxet

El servei estarà alterat fins el proper 11 de desembre

estacio-fgc-obres-millora-accessibilitat-servei
Imatge virtual de l’estació del Putxet // Foto: gencat

Fins l’11 de desembre els trens en direcció Plaça Catalunya no s’aturaran a l’estació del Putxet i l’edicle de la plaça Joaquim Folguera estarà tancat per les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació del Putxet que afectaran al servei de la línia 7.

L’alteració al servei es va iniciar a les 00,30 hores del 3 de desembre i finalitzaran a les 23,30 hores de l’11 de desembre. Estarà en servei l’andana en sentit Tibidabo i l’accés del carrer Balmes. Cal recordar que el passadís que connecta les dues andanes està fora de servei.

BANER_300X250

Els clients que vulguin viatjar en transport públic des de Tibidabo fins al Putxet –el trajecte a peu és d’uns cinc minuts– podran fer-ho en autobús (línia V15 de TMB). Des del Putxet cap a qualsevol altra estació d’Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), els usuaris poden dirigir-se a l’estació de Pàdua, a peu (cinc minuts) o en autobús també amb la V15.

Des del maig passat, estan en execució les obres per adaptar l’estació del Putxet d’FGC, que consisteixen en l’ampliació de l’edicle de la plaça de Joaquim Folguera per fer possible la instal·lació d’un ascensor al seu interior. Aquest elevador connectarà amb el pas existent sobre les vies i amb l’andana descendent i s’instal·larà un segon ascensor per connectar  l’altre extrem del pas superior amb l’andana ascendent. Les obres tenen un pressupost d’1,4 milions d’euros.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*