Dissabte, 22 gener 2022
IniciResponsabilitat SocialL’Ajuntament de Tarragona col·labora amb la millora de la salut i el...

L’Ajuntament de Tarragona col·labora amb la millora de la salut i el benestar de les persones amb paràlisi cerebral

A través d’un conveni amb l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral

teràpia de gossos benestar persones amb paralisi cerebal
Teràpia amb gossos amb persones amb paràlisi cerebral // Foto: APPC

L’Ajuntament de Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Provincial de la Paràlisi Cerebral (APPC), per impulsar el projecte “Logopèdia i teràpia amb animals: millorem la salut i el benestar de les persones amb pluridiscapacitat”, que vol donar resposta a les necessitats d’atendre la salut de les persones, entesa com un estat de complet benestar físic, mental i social, i no solament l’absència d’afeccions o malalties, tal com estableix l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

El suport de l’Ajuntament de Tarragona rebut a través del conveni de col·laboració, de 26.000 euros, ha permès seguir treballant al llarg de l’any 2021 per millorar el benestar i la salut de les persones amb pluridiscapacitat, que requereixen de suport i acompanyament les 24 hores al dia per poder desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària.

Així mateix, també requereixen recursos humans i tècnics per poder participar de teràpies i altres iniciatives que els ajuden a mantenir i millorar les seves habilitats motrius, cognitives, comunicatives i intel·lectuals, entre d’altres.

Gràcies al suport de l’Ajuntament de Tarragona, l’APPC garanteix una atenció de qualitat a les persones amb paràlisi cerebral, en tots els aspectes necessaris per al seu bon desenvolupament.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content