Dissabte, 3 juny 2023
Dissabte, 3 juny 2023
IniciEntitatsEl servei de jardineria del CEO del Maresme creix donant continuïtat a...

El servei de jardineria del CEO del Maresme creix donant continuïtat a l’empresa familiar Jardineria Ballesta SL

La transmissió de l’activitat s’ha fet per la jubilació dels seus propietaris

traspàs serveis jardineria ceo del maresme
Moment de la transmissió del servei de jardineria // Foto: Fundació el Maresme

El CEO del Maresme arrenca el 2022 impulsant el seu servei de jardineria a la zona del Maresme sud, donant continuïtat a Jardineria Ballesta SL (Teià), una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en la construcció i manteniment de jardins amb clients al Maresme, Vallès i Barcelonès, que ha traspassat la seva activitat per la jubilació dels seus propietaris.

La cessió al centre especial de treball del Maresme, que es va oficialitzar el passat 22 de desembre a través del servei Reempresa de l’Ajuntament d’El Masnou, ha permès mantenir l’activitat i l’ocupació de les 4 persones treballadores que en formen part i, alhora, s’ha incorporat una persona treballadora més per donar sortida als nous clients que s’estan incorporant des de finals d’any.

anunci guies d'arrel

“Des del servei de Reempresa de l’Ajuntament del Masnou ens enorgulleix, especialment, l’acompanyament en aquest procés. En primer lloc, perquè hem evitat el tancament d’una empresa, s’han mantingut els llocs de treball vinculats i s’ha incrementat la plantilla i, en segon lloc, perquè permetrà la incorporació de persones amb discapacitat en la prestació de serveis de jardineria en l’àmbit del sector privat (empreses, comunitats de veïns, etc.), repercutint positivament en la visibilització de la seva tasca vers la ciutadania”, assenyalen des de Reempresa de l’Ajuntament d’El Masnou.

Per la seva part, Carme Martí, directora de desenvolupament de negoci de la Fundació el Maresme, ha explicat que “per a nosaltres és una excel·lent oportunitat per impulsar l’economia social i solidària al sud de la comarca en un moment delicat com l’actual. La pandèmia continua sent una barrera laboral per al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. És per això que quan se’ns va brindar aquesta possibilitat no ens ho vam pensar!”.

El CEO del Maresme és un Centre Especial de Treball (CET), una empresa de serveis amb compromís social que té com a particularitat que el 70% de la seva plantilla està formada per persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment hi treballen prop de 300 persones, repartides en diversos serveis que presten a més de 1.500 clients privats i públics. El servei de Jardineria del CEO del Maresme el formen 20 brigades de professionals i disposa d’un sistema de gestió de qualitat certificat -d’acord amb la norma ISO 9001:2015 per Applus+-, per a les activitats de treballs integrals per a ajuntaments, comunitats i particulars.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content