Dissabte, 13 agost 2022
Dissabte, 13 agost 2022
IniciResponsabilitat SocialCA Sports fa una donació de material esportiu a Special Olympics Catalunya...

CA Sports fa una donació de material esportiu a Special Olympics Catalunya valorada en 10.000 euros

Per facilitar la pràctica esportiva a més de 700 persones amb discapacitat intel·lectual

ca sports donació material esportiu special olympics cat
Sergi Grimau (al mig) amb els responsables de CA Sports // Foto: Special Olympics Catalunya

Special Olympics Catalunya ha començat l’any rebent una donació de material esportiu valorat en 10.000 euros de la consultora CA Sports, amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva a més de 700 persones amb discapacitat intel·lectual.

La consultora, en la seva estratègia de desenvolupar l’àrea de RSC, ha donat pilotes, samarretes, motxilles i altres materials que seran distribuïts entre els clubs de l’ecosistema Special Olympics Catalunya.

Special Olympics Catalunya i CA Sports van iniciar la seva col·laboració el 2021 per tal d’optimitzar els recursos de l’organització i potenciar diferents verticals del projecte. 

“Estem molt contents de poder continuar aportant a la societat, en aquest cas amb una iniciativa amb Special Olympics Catalunya. És el punt àlgid d’una estratègia de RSC que hem estat treballant des del 2020. Després de realitzar diversos projectes amb diferents partners, avui fem la primera acció pròpia proveint de material de primera qualitat diferents centres col·laboradors de Special Olympics Catalunya. Deixar empremta a la societat sempre ha estat un pilar de la nostra empresa.”, han explicat Cinto Ajram i Marc Serra, CEO i Managing Director de CA Sports.

Per la seva banda, Sergi Grimau, President de Special Olympics Catalunya, ha assegurat que “aquesta acció és un excel·lent regal de reis per a Special Olympics Catalunya i els seus esportistes ja que ens permetrà lliurar material de primera qualitat als nostres clubs i col·laboradors. Des de Special Olympics Catalunya ens assegurarem que aquests recursos siguin lliurats a aquells que més ho necessiten. Accions com aquestes juntament amb CA Sports ens animen a continuar treballant amb empreses del sector esportiu en benefici de la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport i de la pràctica”

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content