Dimarts, 19 octubre 2021
IniciDretsL’activista amb discapacitat Cristina Paredero reconeguda amb el Premi Nacional de Joventut...

L’activista amb discapacitat Cristina Paredero reconeguda amb el Premi Nacional de Joventut 2021

En la categoria de Drets Humans pel seu compromís amb la lluita pels drets de les persones amb discapacitat, especialment les dones

cristina paredero premi nacional juventut 2021
La jove activista ha estat guardonada en la categoria de Drets Socials // Foto: Institut Nacional de la Joventut

La jove activista amb discapacitat Cristina Paredero Morato ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Joventut 2021, concedit pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, en la modalitat de Drets Humans, segons la decisió oficial d’aquests premis publicada ahir al Butlletí Oficial de l’Estat.

El guardó, dotat amb una quantia de 5.000 euros, distingeix el compromís i la militància de Cristina Paredero amb la lluita pels drets, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat, especialment pels de les dones i nenes.

Cristina Paredero ha estat una activista molt significada, des de l’àmbit de les persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme, conscients i apoderades, contra l’esterilització forçosa, pràctica aberrant recentment bandejada del nostre ordenament jurídic.

A més del seu paper rellevant com a activista, Cristina Paredero forma part de el moviment Plena Inclusió Confederació, de la Junta Directiva és integrant.

La candidatura de Cristina Paredero a aquests Premis Nacionals va ser presentada per Fundació CERMI Dones, com a dona jove amb discapacitat inspiradora pel seu exemple cívic a favor de la millora col·lectiva.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES