Dimarts, 19 octubre 2021
IniciSalut MentalSMC entra al Comitè de Direcció de la Xarxa d’Innovació de Noves...

SMC entra al Comitè de Direcció de la Xarxa d’Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (TECSAM)

La federació estarà representada per Xavier Trabado com a titular i Ángel Urbina com a suplent

smc ha entrat al comitè de direcció
Logo de la Xarxa de Noves Tecnologies en Salut Mental // Foto: TECSAM

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) entrarà a formar part del Comitè de Direcció de la Xarxa d’Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (TECSAM), com a representant de les persones amb experiència pròpia en salut mental i els seus familiars.

La federació estarà representada a l’òrgan directiu de la TECSAM per Xavier Trabado com a titular i Ángel Urbina com a suplent, assegurant la participació en la presa de decisions de l’ens de les persones amb problemes de salut mental.

Trabado és també membre de la Junta de la Federació SMC i ha estat president de la Federació Salut Mental de Catalunya entre el 2006 i el 2016 i de la Fundació Salut Mental Catalunya entre el 2007 i el 2016. Ángel Urbina és actualment vicepresident de la Federació SMC, president de l’Associació La Muralla de Tarragona i activista contra l’estigma d’Obertament.

El Comitè de Direcció és l’Òrgan directiu de la Xarxa TECSAM i s’encarrega, entre altres assumptes, de revisar i aprovar l’estratègia de la Xarxa (que s’està ultimant) i fer seguiment de l’execució del Programa d’actuacions, objectius assolits i indicadors d’activitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES