Diumenge, 28 novembre 2021
IniciEntitatsLa primera agència d’assegurances orientada a les persones amb discapacitat ja funciona...

La primera agència d’assegurances orientada a les persones amb discapacitat ja funciona a ple rendiment

L’Agència d’Assegurances SIFU ofereix productes i garanties adaptadades a les necessitats del col·lectiu

Agencia assegurances sifu
La nova agència ofereix assessorament a particulars, emrpeses i organitzacions // Foto: Grupo SIFU

Tan sols un mes després de la posada en marxa de l’Agència d’Assegurances SIFU, aquest nou servei que vol millorar l’accés de les persones amb discapacitat al món de l’assegurança, ja està a ple rendiment, havent gestionat nombroses peticions de productes adaptats i garanties que fins ara no existien al mercat.

La nova agència compta amb el portafoli complet de productes de l’assegurança MAPFRE, amb la que el Grupo SIFU va arribar a un acord per posar-lo al servei de particulars (amb i sense discapacitat), empreses i col·lectius. D’aquesta manera, l’Agència d’Assegurances SIFU, no només ofereix solucions a persones, sinó que també assessora a empreses i organitzacions en matèria de discapacitat per facilitar el compliment de la Llei General de la Discapacitat.

diari-discapacitat-300x250e

Un altre dels valors afegits de la nova agència és que que combina l’experiència MAPFRE, un referent en el món de les assegurances a Espanya MAPFRE, amb el coneixement que té SIFU de les necessitats de les problemàtiques i demandes de cobertures especials que precisen les persones amb discapacitat.

Jon Patxi Lerga, CEO de Grupo SIFU, celebra la bona acollida que ha tingut la iniciativa, “la nova Agència d’Assegurances SIFU, és una entitat pionera que aspira a posicionar-se al mercat, ja que, a més de néixer de la mà de MAPFRE el major referent assegurador d’Espanya, ja està cobrint una necessitat demandada, ja que fins ara no existia una oferta especialitzada”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES