Dissabte, 27 novembre 2021
IniciInclusió LaboralLa Garriga crearà un punt de referència per a la recerca de...

La Garriga crearà un punt de referència per a la recerca de feina de persones amb diversitat funcional

L’Ajuntament i la Fundació Viver de Bell-lloc signen un conveni per col·laborar en el servei local d’ocupació

punt recerca feina diversitat funcional la garriga
D’esquerra a dreta: Núria Calls, tècnica del Servei Local d’Ocupació; Meritxell Catalan, regidora de Promoció Econòmica, Educació i Formació; Dolors Castellà, alcaldessa de la Garriga; Carlos Sopeña, gerent de Fundació Viver de Bell-lloc; Tanit Rejat, orientadora laboral del Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Fundació Viver de Bell-lloc; Lucas González de Aledo, coordinador del Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Fundació Viver de Bell-lloc.

L’Ajuntament de la Garriga ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Viver de Bell-lloc per la prestació de serveis especialitzats d’orientació i intermediació sociolaboral del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i persones en risc d’exclusió del municipi.

D’aquesta manera l’Ajuntament de la Garriga comptarà amb l’experiència de Viver de Bell-lloc en inserció laboral de persones amb diversitat funcional i trastorn de salut mental i assessorament d’empreses, i l’entitat comptarà amb els recursos del servei local d’ocupació i un canal directe amb les demandes de persones i empreses del territori.

diari-discapacitat-300x250e

Així doncs, Fundació Viver de Bell-lloc atendrà les persones derivades del Servei Local d’Ocupació integrant-los en els seus serveis i programes d’orientació i formació en funció de les necessitats; garantint un seguiment de les persones ateses. L’entitat comptarà amb una cessió temporal d’un espai d’atenció a l’edifici de Can Raspall per atendre les persones, convertint-se així en un punt de referència per als col·lectius de persones amb majors dificultats d’inserció laboral.

El Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Viver de Bell-lloc ha atès 114 persones fins el mes d’agost de 2021 amb 59 insercions en empreses i centres especials de treball. 

Fins ara, l’entitat ja comptava amb un punt d’actuació del programa SIOAS a les instal·lacions de El Far. En els propers anys, gràcies a un altre conveni amb la Fundació Antiga Caixa Manlleu, està previst engegar un servei prelaboral de l’antic auditori de la Garriga.

Secció patrocinada per:

FECETC color logo
https://fecetc.org

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES