Dissabte, 1 octubre 2022
Dissabte, 1 octubre 2022
IniciDiscapacitatLa Fundació Viver de Bell-lloc posa en marxa el Servei d’Inserció i...

La Fundació Viver de Bell-lloc posa en marxa el Servei d’Inserció i Orientació Laboral

marxa servei orientació laboral viver vell lloc
El servei dona un suport integral en la inserció laboral // Foto: Fundació Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-lloc va posar en marxa el passat mes de setembre el Servei d’Inserció i Orientació Laboral, amb la finalitat d’inserir a persones amb discapacitat i/o trastorn mental al mercat ordinari, així com oferir diferents modalitats de contractació a les empreses interessades.

Aquest és un servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental i té com a objectiu incrementar el seu grau d’ocupabilitat i la seva inserció laboral en el mercat ordinari, així com l’aplicació del treball en suport per a aquells perfils amb necessitats especials.

Banner 300x250px EnBucle

El servei facilita una sèrie de recursos a les persones demandants de feina que les situïn en una millor posició davant la recerca de treball. Aquests recursos s’ofereixen tant a través d’accions individuals com grupals, i  afavoreixen la presa de decisions i la manera d’afrontar els canvis que fan referència a la professió, la formació o el projecte de vida laboral. El procés atén a les competències de cada persona i les confronta amb els requisits que demana el mercat per a cada lloc de treball.

El procés acompanya als participants en l’elaboració d’un projecte professional per a la millora de la seva ocupabilitat. En concret, els suports que facilitem als participants són: Pla personal d’inserció; Orientació i assessorament; Pràctiques en empreses; Intermediació laboral; Seguiment a la inserció i treball amb suport; Formació modular per competències.

Aquest servei també ofereix un servei d’intermediació especialitzat a les empreses, personalitzat i adaptat a les necessitats de les empreses. Les acompanya en tot el procés i els facilita tots els suports necessaris: Borsa de treball gratuïta; Suport en els processos de selecció i adaptació al lloc de treball; Treball amb suport a l’empresa i acompanyament a la inserció; Assessorament sobre subvencions i ajuts a la contractació; Orientació sobre la Llei d’Inserció de Persones amb Discapacitat (LGD / LISMI); Acolliment d’alumnes en pràctiques no laborals; Col·laboració en un projecte de Responsabilitat Social Corporativa.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content