Diumenge, 5 desembre 2021
IniciResponsabilitat SocialLa Fundació “la Caixa" i CaixaBank seguirà donant suport als projectes esportius...

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank seguirà donant suport als projectes esportius de Down Lleida

Ambdues entitats han subscrit un conveni aquest mes de novembre

acord de suport economic a projectes esportius
Moment de la confirmació del conveni de col·laboració // Foto: Down Lleida

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, seguirà donant suport als projectes esportius desenvolupats per Down Lleida durant la temporada 2021-2022.

Els destinataris d’aquest projecte, que Down Lleida desenvolupa des de l’any 2011, son el col·lectiu de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals amb una edat entre 16 i 45 anys, sòcies de Down Lleida. Totes son persones que també participen en altres projectes de l’entitat, i es dona una atenció de caràcter multidisciplinari en àrees com la inserció laboral, la vida independent, la realització d’activitats d’oci comunitari, hàbits saludables, etc.

fiare banca etica crowdfunding

L’acord s’ha concretat aquest mes de novembre en forma de conveni en un acte que va comptar amb la presència d’Olga Parés, presidenta de Down Lleida i Víctor Martínez, director banca d’institucions CaixaBank a Lleida.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de Down Lleida i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. 

El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES