Dilluns, 2 octubre 2023
IniciRESPONSABILITAT SOCIALLa Fundació “la Caixa” col·labora en el projecte de rehabilitació del pati...

La Fundació “la Caixa” col·labora en el projecte de rehabilitació del pati de l’Espígol de Cervera del Grup Alba

Ha fet una donació de 9.000 euros per millorar l’accessibilitat i renovar la zona enjardinada

pati de l'espigol cervera
En aquest espai les persones ateses desenvolupen activitats de lleure i descans // Foto: Grup Alba

Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha fet una aportació de 9.000€, per donar suport al projecte de rehabilitació del pati de l’Espígol de Cervera del Grup Alba que millorarà la seva accessibilitat i servirà per renovar la zona enjardinada exterior de l’equipament on les persones ateses hi desenvolupen diferents activitats de descans i lleure. 

ICF23_Baner Financament-300x600

Professionals i persones de l’Espígol amb l’ajuda d’un tècnic han elaborat un nou projecte dividit en dues fases per dotar d’aquest espai d’unes condicions que el facin accessible i útil, i contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones que el fan servir. 

Gràcies a l’aportació feta per la Fundació “la Caixa”, es podrà iniciar aquesta primera fase del projecte que està pressupostada en 17.733,48€, centrada en la millora de l’accessibilitat de l’espai fent l’adequació dels paviments, moviments de terra, instal.lació de reg i aigües pluvials, la instal.lació d’una pèrgola i tasques d’enjardinat.

En total hi haurà unes 22 persones beneficiàries directes entre treballadors i persones ateses, moltes d’elles amb mobilitat reduïda, i habitualment reben visites dels altres centres d’Alba, així com escoles i instituts de la població.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les obres d’aquesta primera fase ja s’han iniciat i s’espera que finalitzin aquest octubre. El projecte també ha rebut una aportació solidària de La Marxa dels Castells de la Segarra. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content