Dilluns, 5 juny 2023
Dilluns, 5 juny 2023
IniciEntitatsBadalona Capaç compleix 25 anys vetllant per la inclusió social i laboral...

Badalona Capaç compleix 25 anys vetllant per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament

La fundació ha preparat un seguit de actes per celebrar la commemoració

badalona capaç 25 anys
Les responsables de la fundació han presentat el programa d’actes // Foto: Badalona Capaç

La Fundació Badalona Capaç compleix 25 anys vetllant per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) a la ciutat de Badalona. I per celebrar-ho, ha preparat tot un seguit d’actes al llarg dels propers mesos que tindran el tret de sortida el pròxim 16 de setembre amb la Festa de la Fundació.

Aquest primer acte tindrà el format d’un sopar a la fresca, amb música en directe i espectacles que reunirà a totes les persones vinculades a la Fundació i que han fet possible la seva trajectòria durant aquests anys.

anunci guies d'arrel

Al novembre se celebrarà les I Jornada de reflexió: Els professionals en el centre. Les persones l’objectiu al BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis). L’activitat està adreçada a professionals del Tercer Sector i famílies amb persones amb DID i es reflexionarà sobre el paper dels professionals, les necessitats de les persones i els suports per elles i les seves famílies.

A més, es durà a terme la trobada dedicada a empreses i institucions que donen suport a Badalona Capaç i aposten per la inclusió laboral. A l’acte es reconeixeran bones pràctiques i es compartiran eines per un futur laboral més inclusiu.

Per posar la cirereta, el 28 de novembre s’iniciarà una campanya de sensibilització per reivindicar el 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb DID. Il·lustracions i vinyetes sobre situacions diàries que viuen les persones amb discapacitat intel·lectual circularan per tota la ciutat de Badalona.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content