Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALLa Fundació Aspros i Ilerna s’alien per oferir oportunitats laborals a les...

La Fundació Aspros i Ilerna s’alien per oferir oportunitats laborals a les persones amb discapacitat intel·lectual

L’entitat signa un conveni de col·laboració per gestionar el servei de cafeteria del centre formatiu ubicat a Lleida

conveni fundacio aspros ilerna oportunitats laborals
Foto de família dels responsables de la signatura del conveni // Foto: Fundació Aspros

La Fundació Aspros ha signat un conveni de col·laboració amb el centre de formació Ilerna. Gràcies a aquest acord, la Fundació Aspros, a través de la seva línia de negoci Moments by Aspros, s’encarregarà de la gestió de la cafeteria del centre formatiu, ubicat al carrer La Palma 33 de la ciutat de Lleida.

A l’acte de signatura hi han estat presents Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros; Xell Draper, directora tècnica de l’àrea de Persones i Famílies; Belén Sánchez, directora de Talent i Desenvolupament Humà; Teresa Treig, directora del centre Casa Nostra; Maria Teresa Llorens, directora d’Ilerna; i Núria Jové, Sotsdirectora d’Ilerna.

Oportunitats laborals per a totes les persones

La Fundació Aspros compta amb un Centre Especial de Treball amb més de 160 professionals amb discapacitat intel·lectual i que ofereix diferents tipologies de serveis a més de 350 clients. A través d’aquesta àrea, l’entitat potencia la inclusió laboral de totes les persones.

Una de les línies de negoci del Centre Especial de Treball és Moments by Aspros, amb serveis d’hostaleria, així com de càterings. El passat mes de març, aquesta línia va començar a gestionar el servei de restauració del Rectorat de la Universitat de Lleida. Ara, amb l’inici de la gestió de la cafeteria d’Ilerna, l’entitat veu com el seu projecte laboral i formatiu per a les persones amb discapacitat va creixent, podent oferir oportunitats a més persones de tota Lleida.

Secció patrocinada per 
FECETC color logo

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content