La FCEDF s’adhereix al Manifest Institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Per eradicar la violència masclista també a l’esport

cartell dia contra violència envers dones
Cartell de la setmana per l’eliminació de la violència masclista // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) des del món de l’esport s’ha adherit al Manifest Institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones. D’aquest forma volen denunciar i lluitar contra la violència masclista, les violacions, les agressions sexuals, l’assetjament, el tràfic i l’explotació de dones perquè ens cal educar, saber i reconèixer la necessitat que totes tenim de viure en llibertat, sense riscos per a la nostra integritat física i per als nostres cossos.

Es necessiten més recursos i suport perquè totes les dones en situació de violència masclista puguin trencar el silenci, se’n puguin sortir i recuperar-se. També es necessita prevenció, perquè la violència no sigui una opció vàlida en les relacions de parella.

BANER_300X250

Necessitem més professionals especialitzats en l’atenció a filles i fills de dones que han patit violència, perquè el futur de casa nostra sigui un país lliure de violència masclista.

Des de la FCEDF es comprometem a avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb uns valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des de el respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació. Un compromís basat en una visió integral d’abordatge de les violències sexuals, també en l’esport, i amb la voluntat d’explicar què són.

Perquè no volem més violència contra les dones, perquè tenim dret a ser nenes i dones lliures. Contra cap dona, contra cap nena, ni a l’esport ni en lloc!

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*