El calendari solidari 2019 i la celebració de la Nit de Gala, activitats estrella de la Fundació el Maresme per Nadal

La Nit de Gala tindrà lloc el 30 de novembre al Teatre Monumental de Mataró

grup chapertons nit de galal activitats nadad
El reconegut grup Chapertons participarà a la Nit de Gala // Foto: Fundació El Maresme

Com cada any el calendari solidari i la Nit de Gala seran les activitats estrella d’aquest Nadal de la Fundació El Maresme. Dues accions encaminades encaminades a donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual i ajudar a desenvolupar projectes que millorin la qualitat de vida de les persones ateses als diferents centres i serveis de l’entitat.

Respecte a la primera, enguany, la il·lustradora mataronina Verònica Pérez, que té com a nom artístic Kodamachu Art, ha creat uns dibuixos personalitzats per a l’entitat carregats d’emoció i missatge per a cada mes de l’any. Ha representat amb molta sensibilitat els 12 drets bàsics que tots, com a iguals, tenim davant la llei, segona la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat

BANER_300X250

que recull l’ONU: accessibilitat, vida independent, treball, seguretat, salut, prendre les teves decisions, igualtat, educació, llibertat afectiva i sexual, Oci i cultura i intimitat. El calendari té un cost de 5€ i es pot adquirir a qualsevol dels centres de la Fundació el Maresme.

Pel que fa a la Nit de Gala és un dels actes solidaris anuals més importants de la Fundació el Maresme. Enguany se celebrarà el divendres 30 de novembre, a les 20h, el Teatre Monumental de Mataró i acollirà l‘espectacle “Rodó” del grup de teatre còmic Chapertons. Es tracta d’una actuació visual per a tots els públics que recull els millors gags de la companyia i que ha estat representada a més de 22 països d’arreu d’Europa. Com a part inclusiva de l’espectacle d’aquest 2018, un grup de persones dels diferents centres ocupacionals de la Fundació el Maresme participaran en el show fent de tramoistes: col·laboraran en la preparació i muntatge de tots els elements escènics que requereix la representació. Per donar més visibilitat a aquesta col·laboració, un cop finalitzat l’espectacle, es projectarà un vídeo making-of d’aquest treball conjunt. L’acte es tancarà ballant i cantant el Jo sóc com tu d’aquest 2018. Les entrades tenen un cost de 10€ els beneficis de l’acte aniran destinats a donar suport a les activitats que organitza i promou la Fundació Les entrades es poden adquirir a la seu de la Fundació el Maresme, a les oficines de Cultura Mataró o de forma online.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*