La Confederació convoca uns Premis per reconèixer iniciatives de transformació en el Tercer Sector Social

Les candidatures es poden presentar fins el 7 de març

premis la confederacio iniciatives tercer sector social

Per tercer any la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya convoca els Premis La Confederació 2019, per reconèixer les bones pràctiques desenvolupades per les organitzacions per avançar cap a una gestió més democràtica i de transformació social. Poden participar les entitats del Tercer Sector Social amb activitat econòmica que treballen en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

Per Joan Segarra, president de La Confederació “aquests Premis són una oportunitat privilegiada per visibilitzar no només què fa el Tercer Sector, sinó també com ho fa. Amb aquesta iniciativa volem contribuir al reconeixement social del Tercer Sector com a sector amb alt impacte social i econòmic, posant en valor models de gestió propis de l’Economia Social”.

BANER_300X250

Els premis reconeixeran iniciatives que aportin un valor diferencial en alguna de les categories següents:

1. Governança democràtica: iniciatives que, des d’una perspectiva organitzacional interna, fomenten la governança democràtica en una de les dimensions següents:

A.1. Espais i metodologies innovadores que tinguin com a finalitat promoure la participació en la presa de decisions de les persones involucrades en l’organització (treballadores, sòcies, persones ateses, comunitat, etc.).

A.2. Experiències de participació de les persones ateses de l’organització en la definició dels serveis.

2. Transformació social: iniciatives transformadores per la millora de la qualitat de vida de les persones i amb un elevat component de retorn social a través de la prestació de serveis en una de les dimensions següents:

B.1. Innovació en nous productes i serveis a les persones, amb una incidència destacada en la transformació de la societat.

B.2. Experiències transformadores amb alt impacte en la comunitat.

Es concedirà un premi de 2.500 € per cadascuna de les subcategories (punt 2 de les bases). En total, els Premis La Confederació 2019 estan dotats amb 10.000 €. A més, totes les iniciatives presentades que compleixin els criteris de selecció i valoració establerts entraran a formar part d’un recull de bones pràctiques de gestió democràtica i de transformació social, com a eina pensada per posar en valor el retorn social que generen les organitzacions del Tercer Sector Social.

El termini per a la presentació de candidatures es tancarà el dia 7 de març de 2019 a les 17.00 h.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*