Jornada de l’AMB per impulsar el desenvolupament d’espais inclusius als seus municipis

Amb la participació de tècnics municipals i representants del tercer sector

cartell jornada accessibilitat municipis amb cocemfe bcn
Cartell de la jornada // Foto: COCEMFE Barcelona

Diferents tècnics municipals i representants d’entitats dels tercer sector participaran el proper 2 de maig a la Jornada “L’Accessibilitat Universal, una estratègia Metropolitana”, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb el suport COCEMFE Barcelona, i que es celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat.

Tots ells debatran en quatre tallers conduïts per especialistes sobre: Accessibilitat al territori i l’edificació; Accessibilitat en els mitjans de transport públic; Accés de la ciutadania als serveis de l’administració; i Transformació digital i Innovació Social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquesta jornada, l’AMB vol impulsar la construcció d’espais urbans per a totes les persones en promoure als municipis de l’Àrea el concepte d’accessibilitat universal com oportunitat per millorar les condicions de vida del conjunt de la població i l’eliminació de les barreres a les activitats quotidianes vinculades al transport i el sistema de mobilitat, a l’entorn urbà o als seus edificis i equipaments o també les degudes a la interacció de l’entorn, les TIC, actituds culturals i socials.

Prèviament es presentarà la “Guia d’implantació dels plans d’accessibilitat” en una jornada que es podrà seguir a Twitter a través del hashtag #AccessAMB.

BANER_300X250

Tota la informació de la jornada, el programa i el registre per a les persones interessades a participar-hi es troba en aquest enllaç: http://bit.ly/2p0NW5x

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*