El Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva rep la vista dels alumnes del FEDAC Sant Narcís

Dins del projecte Aprenem Junts

alumnes visita centre ocupacional riudellots selva
Els alumnes durant la visita als usuaris del Centre Ocupacional // Foto: Grup MIFAS

Els alumnes dels Cicles Formatius d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i també d’Integració Social van visitar ahir el Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva dins del projecte Aprenent Junts, una iniciativa que té com a objectiu que els alumnes i les persones usuàries del centre s’enriqueixin mútuament.

La visita va servir als alumnes per posar en pràctica els coneixements que han adquirit dins la formació i per realitzar activitats d’estimulació cognitiva amb les persones usuàries del centre a través de diferents sessions i depenent de les seves necessitats i característiques.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El projecte Aprenent junts és una iniciativa de l’Escola FEDAC de Sant Narcís de Girona que consta de quatre sessions. Una xerrada informativa perquè els alumnes coneguin el servei, un intercanvi de cartes entre alumnes i persones usuàries, una trobada informal al Centre Ocupacional i activitats preparades pels alumnes i adreçades a les persones usuàries del centre segons la seves capacitats.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*