Diumenge, 17 octubre 2021
HomeSalut MentalPunt i final a la temporada de tennis del programa ‘Esport i...

Punt i final a la temporada de tennis del programa ‘Esport i Salut’ de Salut Mental Espanya

Prop de 30 persones hi van participar a la jornada de cloenda disputada al Tennis Vall d'Hebrón

temporada tennis programa esport i salut
Els participants disputant un partit de parelles // Foto: Salut Mental Catalunya

El passat dijous 10 de juny va tenir lloc al Tennis Vall d’Hebrón de Barcelona la jornada de cloenda de la temporada de tennis del programa Salut i Esport de Salut Mental Catalunya.

Prop de 30 persones van participar en les proves d’habilitat i la competició de parelles, activitats que van dinamitzar els entrenadors col·laboradors de la Federació Catalana de Tennis i el Real Club de Polo de Barcelona, un dels dos clubs participants en el programa de tennis juntament amb el Club de Tennis Tarragona. Al final de la competició es va fer el tradicional dinar i entrega de premis i regals a totes les persones participants.

Tot i que el tennis va ser la modalitat menys afectada per la pandèmia del programa Esport i Salut, al 2020 no es va poder fer la cloenda i els entrenaments es van haver d’interrompre durant els mesos del confinament.

A més del tennis, el programa Esport i Salut de Salut Mental Catalunya organitza trobades de bàsquet, molt afectades per la pandèmia, i la lliga de futbol sala, que al 2020 es va veure interrompuda i encara no s’ha pogut reanudar. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES