Dimarts, 30 novembre 2021
IniciLes platges de l'AMB estrenen temporada millorant l’accessibilitat per a les persones...
Array

Les platges de l’AMB estrenen temporada millorant l’accessibilitat per a les persones amb diversitat funcional

S'han col·locat 15 nous accessos i han augmentat els equipaments i instal·lacions

platges amb més accessibles
Els nous accessos suposen més de 1.400 metres lineals // Foto: AMB

De la mateixa manera que a principis de mes les platges de Barcelona van estrenar la nova temporada del servei “Bany amb suport” per les persones amb mobilitat reduïda, les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) també estrenen nova temporada amb una decidida aposta per la millora de l’accessibilitat i la mobilitat sostenible.

D’aquesta manera, AMB ha augmentat els equipaments i les instal·lacions destinades a les persones amb diversitat funcional en totes les platges metropolitanes, de forma que ha col·locat 15 accessos adaptats per facilitar l’accés a les persones d’aquest col·lectiu.

diari-discapacitat-300x250e

Aquestes passeres de fusta de més amplada, amb una identificació visual lateral blava, suposen més de 1.400 metres lineals, que es completen amb plataformes de fusta adossades a les entrades de les platges de Castelldefels, Gavà, el Prat de Llobregat, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat.

A més, a Castelldefels es durà a terme una prova pilot que consisteix en la creació ombrejada en els accessos adaptats amb suport al bany per a les persones amb diversitat funcional.

D’altra banda, i a l’igual que es va fer l’any passat per prevenir els contagis de Covid-19, l’AMB continuarà enguany mantenint l’ús individual de les dutxes per garantir la distància de seguretat entre els banyistes i ha posat de nou en marxa l’aplicació web infoplatges per a mostrar en temps real el nivell d’ocupació de les seves platges.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES