Dilluns, 5 juny 2023
Dilluns, 5 juny 2023
IniciLes platges de l'AMB estrenen temporada millorant l’accessibilitat per a les persones...
Array

Les platges de l’AMB estrenen temporada millorant l’accessibilitat per a les persones amb diversitat funcional

S'han col·locat 15 nous accessos i han augmentat els equipaments i instal·lacions

platges amb més accessibles
Els nous accessos suposen més de 1.400 metres lineals // Foto: AMB

De la mateixa manera que a principis de mes les platges de Barcelona van estrenar la nova temporada del servei “Bany amb suport” per les persones amb mobilitat reduïda, les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) també estrenen nova temporada amb una decidida aposta per la millora de l’accessibilitat i la mobilitat sostenible.

D’aquesta manera, AMB ha augmentat els equipaments i les instal·lacions destinades a les persones amb diversitat funcional en totes les platges metropolitanes, de forma que ha col·locat 15 accessos adaptats per facilitar l’accés a les persones d’aquest col·lectiu.

anunci guies d'arrel

Aquestes passeres de fusta de més amplada, amb una identificació visual lateral blava, suposen més de 1.400 metres lineals, que es completen amb plataformes de fusta adossades a les entrades de les platges de Castelldefels, Gavà, el Prat de Llobregat, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat.

A més, a Castelldefels es durà a terme una prova pilot que consisteix en la creació ombrejada en els accessos adaptats amb suport al bany per a les persones amb diversitat funcional.

D’altra banda, i a l’igual que es va fer l’any passat per prevenir els contagis de Covid-19, l’AMB continuarà enguany mantenint l’ús individual de les dutxes per garantir la distància de seguretat entre els banyistes i ha posat de nou en marxa l’aplicació web infoplatges per a mostrar en temps real el nivell d’ocupació de les seves platges.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content