Il·lusió i entusiasme en l’acte de cloenda de la 2a edició de la Lliga BBVA Hockey Plus

Enguany hi han participat 11 equips i 156 jugadors federats

Foto Cloenda Lliga BBVA Hockey Plus 2018
En l’acte de cloenda es va respirar entusiasme // Foto: Fupar

El passat diumenge va tenir lloc a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, l’acte de cloenda de la Lliga BBVA Hockey Plus, que va comptar amb la implicació de 10 jugadors olímpics que van acompanyar cadascun dels equips durant la desfilada i de 13 persones voluntàries del BBVA, que van facilitar i agilitzar tasques de suport als jugadors i a la organització.

Aquesta ha estat la 2a edició de la lliga que s’ha disputat entre els mesos d’octubre fins al juny, i en la qual hi han participat 156 jugadors federats amb discapacitat intel·lectual en 11 equips: el Club Egara, Atlètic, Júnior, CD Terrassa, Polo, FC Barcelona, Catalonia i Línia 22. Els jugadors participants estan vinculats a 14 entitats i/o escoles d’educació especial de Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El guanyador d’aquesta edició ha estat el FC Barcelona, que ha quedat per davant de l’ATHC – Heura Negre i el Barcelona Stick- Paideia Blau. Com a novetats, en aquesta edició s’ha presentat el Reglament de Hockey Plus i els entrenadors dels diferents equips han rebut una formació tècnica sobre aquest complex esport que és el hockey.

La Lliga BBVA Hockey Plus, organitzada per la Federació Catalana de Hockey amb el suport del BBVA i de Fupar, possibilita la inclusió esportiva i social per a persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant el hockey.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*