La Mútua Intercomarcal atorga a AMPANS el premi d’excel·lència en la gestió empresarial de l’any 2017

L’entitat està vinculada a la Mútua des de fa molts anys

ampans premi excel·lència gestió empresarial mútua intercomarcal
Moment de la recollida del premi // Foto: AMPANS

La Mútua Intercomarcal ha atorgat a AMPANS el premi a l’excel·lència empresarial 2017, un premi vinculat a la gestió sostenible dels recursos implantats en polítiques de responsabilitat Social Corporativa des dels àmbits social i econòmic.

El director general i el cap de gabinet de Presidència i direcció general de la Mútua Intercomarcal, Enric González i Lluís Sarró, respectivament, han entregat el Premi al president d’AMPANS, Sebastià Catllà, i al director general, Toni Espinal.

Enric González de la Mútua intercomarcal remarca que AMPANS és una entitat vinculada a la Mútua des de fa molts anys, amb un gran compromís amb el territori i el benestar de les persones amb discapacitat i que destaca per la seva qualitat en el servei que ofereix, mentre que Sebastià Catllà destaca que per AMPANS és un reconeixement al compromís de l’entitat i als seus professionals en la millora contínua, com un estil de treball.  

La Mútua Intercomarcal va crear els Premis d’Excel·lència en la gestió empresarial l’any 2017 amb l’objectiu de premiar empreses mutualistes per la seva implicació i treball en matèria de seguretat i salut laboral.

La Mútua Intercomarcal, amb la instauració d’aquests premis, fomenta la cultura de salut a les organitzacions, valorant la realització de campanyes dirigides a minimitzar factors de risc com poden ser els trastorns múscul-esquelètics o la difusió dels hàbits saludables a les empreses.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*