Dissabte, 6 març 2021
Inici Entitats Grupo SIFU tanca el 2020 creant 62 nous llocs de treball per...

Grupo SIFU tanca el 2020 creant 62 nous llocs de treball per a persones amb diversitat funcional de difícil inserció

Tot i ser durant l’any de pandèmia, suposa un increment del 4% respecte a l’any anterior

Foto grupo sifu col·lectiu dificil insercio 2020
El col·lectiu de difícil inserció està format per persones amb un grau de discapacitat superior al 65% // Foto: Grupo SIFU

Grupo SIFU, el Centre Especial de Treball en Facility Services & Management socialment responsables, tanca l’any 2020 havent creat 62 nous llocs de treball per a persones amb diversitat funcional considerada de difícil inserció, fet que suposa un creixement de el 4%, i ho fa en un context d’extrema adversitat, marcat pels efectes col·laterals que ha tingut el coronavirus en el mercat laboral espanyol, que ha provocat la destrucció de 360.105 llocs de treball i l’augment de l’atur en 724.532 persones, interrompent sis anys de creixement d’ocupació.

El col·lectiu de Difícil Inserció engloba totes aquelles persones que tinguin algun tipus de discapacitat d’un grau superior al 65% i a totes les persones amb malaltia mental o discapacitat intel·lectual. Aquest col·lectiu sol trobar amb més dificultats a l’hora de trobar feina i, en moltes ocasions, necessita un suport especial en l’adaptació a el lloc de treball. Al llarg dels últims anys, Grupo SIFU s’ha centrat en potenciar la integració laboral d’aquest col·lectiu, que ja suma gairebé 1.600 empleats, un 36% de la plantilla.

ARC Soluciones publi

Les delegacions de Sevilla, Castelló i Múrcia són les que més creixen

Actualment Grupo SIFU dóna feina a més 4.400 persones, un 89% de les quals tenen algun tipus de discapacitat ja sigui física, intel·lectual, sensorial, orgànica o una malaltia mental.

L’oficina de Grupo SIFU de Sevilla va ser la que més va créixer en 2020 amb 51 incorporacions, el que representa un creixement de l’22% de la plantilla. La delegació compta ara amb 279 col·laboradors.

Castelló se situa en segon lloc en nombre de noves contractacions. Amb 40 nous llocs de treball, tots ells ocupats per persones amb discapacitat, destaca el fet que d’elles 22 corresponen a perfils amb especials dificultats. El tercer lloc l’ocupa Múrcia, que s’ha incrementat en 25 persones, totes elles amb diversitat funcional, la seva plantilla.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES