Dijous, 7 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALEl Grupo SIFU va crear 182 nous llocs de treball per persones...

El Grupo SIFU va crear 182 nous llocs de treball per persones amb discapacitat de difícil inserció al 2018

campanya 25N diba
grupo sifu llocs de treball difícil inserció
El Grup dona feina actualment a un total de 4.600 persones // Foto: Grupo SIFU

Grupo SIFU, el Centre Especial d’Ocupació especialitzat en Facility Services & Management, líder a Espanya va tancar l’any 2018 havent creat 182 nous llocs de treball per a persones amb diversitat funcional considerada de difícil inserció.

Actualment Grupo SIFU dóna feina a més 4.600 persones, un 90% de les quals tenen algun tipus de discapacitat ja sigui física, intel·lectual, sensorial, orgànica o una malaltia mental.

cançons que acaben en fade out

L’oficina de Grupo SIFU de València va ser la que més va créixer en 2018 amb 38 incorporacions, el que representa un creixement del 18% de la plantilla. La delegació compta ara amb 252 col·laboradors i és una de les que presenta majors índexs de persones amb diversitat funcional. El 95% de la plantilla té alguna discapacitat i el 33% pertany al col·lectiu de difícil inserció.

Sevilla se situa en segon lloc en nombre de noves contractacions. Amb 30 nous llocs de feina ja arriba 209 treballadors, és a dir un 17% més que l’any anterior.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

El tercer lloc l’ocupa Ciudad Real, que ha incrementat en 25 persones, totes elles amb diversitat funcional, la seva plantilla. Destaca el fet que de les 25 incorporacions, 15 corresponen a perfils amb especials dificultats.

Completen el rànquing d’oficines que més van créixer l’any passat Badajoz i Palma de Mallorca, amb 24 nous llocs de treball cadascuna, un 44% i un 23% més que el 2017 respectivament. En el cas de Mallorca, destaca a més que és una de les oficines de la xarxa que presenta major proporció d’empleats amb discapacitat, un 95%.

En l’àmbit dels Centres Especials de Treball (CET), aquest col·lectiu engloba totes aquelles persones que tinguin algun tipus de discapacitat d’un grau superior al 65% i a totes les persones amb malaltia mental o discapacitat intel·lectual. Aquest col·lectiu sol trobar-se amb més dificultats a l’hora de trobar feina i, en moltes ocasions, necessita un suport especial en l’adaptació al lloc de treball. Al llarg dels últims anys, Grupo SIFU s’ha centrat en potenciar la integració laboral d’aquest col·lectiu, que ja suma gairebé 1.400 empleats, un 30% de la plantilla.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content