Dissabte, 15 maig 2021
spot_img
IniciPatrocinatsGrupo SIFU adquireix equips de desinfecció per raigs ultraviolats per centres hospitalaris...

Grupo SIFU adquireix equips de desinfecció per raigs ultraviolats per centres hospitalaris i residencials

grupo sifu servei de neteja
Els treballadors/es del grup tenen àmplia experiència en neteja de centres hospitalaris // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU ha adquirit dos equips de desinfecció per raigs ultraviolats, especialment eficaços per desinfectar espais de risc com quiròfans, habitacions de malalts o zones d’aïllament, i que ja estan disponibles a les seves delegacions de Madrid i Barcelona, les ciutats més afectades pel COVID-19.

Aquests equips maten patògens potencialment perillosos com SARM, ERV (Enterococus resistent a la Vancomicina, C. difficile i Acinetobacter), al desactivar el seu ADN, destruint la seva capacitat de multiplicar-se i així causar malalties. Permeten la desinfecció de qualsevol superfície en menys de 90 segons.

A més de ser un mètode de desinfecció eficaç, és respectuós amb el mediambient ja que no necessita de cap producte químic i tampoc desprèn gasos.

També és un sistema ràpid que permet reutilitzar les zones desinfectades immediatament després de la seva aplicació, el que agilitza la gestió logística del centre.

Tot plegat fan d’aquests equips de desinfecció un sistema idoni per centres hospitalaris i centres de gent gran, que són molt estrictes amb la neteja i la desinfecció, amb uns protocols molt estrictes. Una tasca avalada per l’experiència del Grupo SIFU, que en gran mesura realitza aquestes feines amb persones amb discapacitat.

En aquest punt, Narcís Serra, Director Nacional de Neteges d’Grup SIFU, elogia “La capacitat i qualificació d’aquests treballadors, que aconsegueixen un resultat òptim fins i tot en espais amb necessitats tan específiques de neteja i desinfecció com els entorns sanitaris “, el que posa de manifest que es pot aconseguir, per a les persones amb discapacitat, una integració real en la vida laboral.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES