Diumenge, 2 abril 2023
Diumenge, 2 abril 2023
IniciPatrocinatsGrupo SIFU adquireix equips de desinfecció per raigs ultraviolats per centres hospitalaris...

Grupo SIFU adquireix equips de desinfecció per raigs ultraviolats per centres hospitalaris i residencials

grupo sifu servei de neteja
Els treballadors/es del grup tenen àmplia experiència en neteja de centres hospitalaris // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU ha adquirit dos equips de desinfecció per raigs ultraviolats, especialment eficaços per desinfectar espais de risc com quiròfans, habitacions de malalts o zones d’aïllament, i que ja estan disponibles a les seves delegacions de Madrid i Barcelona, les ciutats més afectades pel COVID-19.

campanya atenció sanitaria

Aquests equips maten patògens potencialment perillosos com SARM, ERV (Enterococus resistent a la Vancomicina, C. difficile i Acinetobacter), al desactivar el seu ADN, destruint la seva capacitat de multiplicar-se i així causar malalties. Permeten la desinfecció de qualsevol superfície en menys de 90 segons.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més de ser un mètode de desinfecció eficaç, és respectuós amb el mediambient ja que no necessita de cap producte químic i tampoc desprèn gasos.

També és un sistema ràpid que permet reutilitzar les zones desinfectades immediatament després de la seva aplicació, el que agilitza la gestió logística del centre.

Tot plegat fan d’aquests equips de desinfecció un sistema idoni per centres hospitalaris i centres de gent gran, que són molt estrictes amb la neteja i la desinfecció, amb uns protocols molt estrictes. Una tasca avalada per l’experiència del Grupo SIFU, que en gran mesura realitza aquestes feines amb persones amb discapacitat.

En aquest punt, Narcís Serra, Director Nacional de Neteges d’Grup SIFU, elogia “La capacitat i qualificació d’aquests treballadors, que aconsegueixen un resultat òptim fins i tot en espais amb necessitats tan específiques de neteja i desinfecció com els entorns sanitaris “, el que posa de manifest que es pot aconseguir, per a les persones amb discapacitat, una integració real en la vida laboral.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content