La Fundació Randstad concedeix beques a professionals amb discapacitat per estudiar postgraus a la UOC

Per cursar estudis en màrqueting i comunicació

beques randstad professionals discapacitat postgraus
Moment de l’acord per realizar aquesta convocatòria de beques // Foto: UOC

Fins el 23 de gener es poden presentar candidatures per optar a les beques per professionals amb discapacitat que vulguin cursar postgraus de comunicació o màrqueting de a través de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El banc de beques de la Fundació Randstad-UOC ha anunciat que es farà càrrec del 90% del cost de la matrícula de tota l’oferta de programes de postgrau de les branques de màrqueting i comunicació de la universitat catalana.

BANER_300X250

L’acord s’emmarca dins el programa de beques per a universitaris amb discapacitat i persones amb risc d’exclusió social posat en marxa per ambdues entitats en novembre de l’any passat. Aquest programa busca donar suport per l’increment del nivell educatiu de les persones amb discapacitat i afavorir l’accés al treball de qualitat d’aquest col·lectiu.

“Des de el seu inici, Fundació Randstad té com a objectiu la igualtat d’oportunitats i la integració laboral de professionals amb discapacitat. Aquestes beques donen suport als dos objectius, ja que augmenten el nivell de formació dels professionals amb discapacitat i incrementen a la vegada les seves oportunitats laborals” ha assegurat Maria Viver, directora de Fundació Randstad.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*