7.7 C
Barcelona
Dilluns, 18 gener 2021
Inici Covid-19 Tres empreses osonenques de l’àmbit de l’economia social i soliària s’alien per...

Tres empreses osonenques de l’àmbit de l’economia social i soliària s’alien per combatre la Covid-19

Calandra, Cuidem Lluçanès i Tac Osona creen un projecte conjunt de desinfecció professional

Desinfeccio Tac Osona economia social
Arran de la crisi de la Covid-19 totes tres es van adaptar i especialitzar // Foto: Sant Tomàs

La Cooperativa Calandra, Cuidem Lluçanès SCCL i la Fundació Tac Osona, tres empreses osonenques que treballen en el marc de l’economia social i solidària, s’han unit per crear un conjunt de desinfecció professional especialitzat per combatre la Covid-19.

Arran de la crisi de la Covid-19, com altres iniciatives d’economia social, totes tres companyies es van adaptar i especialitzar de forma ràpida per continuar oferint el seus serveis de neteja en bugaderia, establiments, espais comunitaris, empreses, domicilis, allotjaments

ARC Soluciones publi

A finals de l’any passat van aconseguir una subvenció per part de la Generalitat que permetrà tirar endavant el projecte d’economia social, que contempla diferents actuacions. D’una banda, s’ha dissenyat conjuntament un programa de formació, que contempla càpsules formatives genèriques i específiques, per aconseguir que les persones treballadores de les tres entitats obtinguin el coneixement i les capacitats necessàries per a les tasques de desinfecció.

D’altra banda, també es preveu fer compres d’equips de protecció individual (EPIs) per la prestació dels serveis. També està previst adaptar els protocols per a totes les empreses, entitats i clients i aconseguir les acreditacions i certificacions necessàries per oferir les màximes garanties als clients.

Calandra és una bugaderia industrial de Vic que ofereix un servei integral de neteja de roba, des de la recollida fins l’entrega en mà. Proporciona llocs de treball a persones amb discapacitat.

Cuidem Lluçanès SCCL té la missió de cuidar les persones i donar serveis al territori. En concret, ofereix serveis d’atenció domiciliària i acompanyament a persones i organitzacions, serveis de càtering per a persones grans i amb necessitats especials, formacions i dinamitzacions de grups i la neteja i la desinfecció de diferents serveis ( particulars, empreses i entitats).

Tac Osona és l’empresa d’economia social de Sant Tomàs, que es dedica a la prestació de serveis a empreses i administracions (serveis industrials, jardineria, cuina, neteja) i ocupa a persones amb discapacitat intel·lectual.

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES