Dimarts, 26 gener 2021
Inici Covid-19 Entitats osonenques ajuden els centres sanitaris a lluitar contra la COVID

Entitats osonenques ajuden els centres sanitaris a lluitar contra la COVID

Sant Tomàs, Osonament i ADFO participen en diverses iniciatives

usuaris entitats osonenques confeccionant bates
USUARIS DE TAC OSONA CONFECCIONANT BATES DE PLÀSTIC TERMOSEGELLADES // FOTO: SANT TOMÀS

Tres entitats osonenques de l’ambit de la discapacitat, Sant Tomàs, Osonament i ADFO, estan unint esforços per ajudar als centres sanitaris de la zona a fer front a la pandèmia. Paral·lelament estan donant igualtat d’oportunitats a les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns de salut mental i discapacitat física que treballen en els centres especials de treball d’aquestes entitats i que algunes es trobaven en procés d’ERTO.

Així, Sant Tomàs i Osonament, a través dels seus centres especials de treball Tac Osona i CET Areté, estan donant continuïtat a la iniciativa de confecció de bates de plàstic termosegellades que es va iniciar l’abril passat al pavelló de Gurb, en plena pandèmia de la COVID-19, per subministrar material al CHV.

ARC Soluciones publi

les tres entitats porten des del principi de la pandèmia col·laborant de forma voluntària per doblegar la Covid

En concret, estan confeccionant 20.000 unitats que s’acabaran de lliurar a finals d’octubre perquè puguin tenir un estoc de seguretat per atendre possibles rebrots de la pandèmia.

D’altra banda, s’està valorant la possibilitat que des d’AdfoCET, el centre especial de Treball d’ADFO, es pugui donar cobertura a les necessitats de gorros reutilitzables un cop definit un perfil de material i disseny adient als requeriments del CHV.

COMPROMÍS DE LES ENTITATS OSONENQUES

Aquestes tres entitats porten des del principi de la pandèmia col·laborant de forma voluntària per doblegar la Covid. Sant Tomàs i Osonament ja van col·laborar en la confecció de bates al pavelló de Gurb, a través de persones que van ajudar de forma voluntària a aquesta iniciativa de Casa Tarradellas, l’Ajuntament de Gurb i el Consell Comarcal d’Osona, a la qual s’hi van sumar altres ajuntaments, la Mancomunitat la Plana, entitats socials i persones voluntàries a títol individual. Mentre que ADFO va col·laborar de forma més intensa a la que fa habitualment en el transport i distribució de materials sanitaris vinculats a les necessitats del moment pel CHV.

Oferta Any Nou!!! Subscriu-te a la nostra Newsletter

AMB UN 25% DE descompte fins el 31 de gener

Aprofita aquesta oportunitat per rebre cada dia al teu correu tota l'actualitat sobre el món de la discapacitat a Catalunya. PER NOMÉS 11,99 € L'ANY.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES