Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciResponsabilitat SocialLes empreses de l’IBEX aproven en inclusió de les persones amb discapacitat...

Les empreses de l’IBEX aproven en inclusió de les persones amb discapacitat però suspenen en la informació que donen

El Diario Responsable recull un recent estudi de la Fundación Bequal

ibex plena inclusió laboral persones discapacitat drets igualtat
La inserció en el mercat laboral és un dels eixos princials d’integració social // Font: Cocemfe

Segons recull el Diario Responsable, un recent estudi de la Fundación Bequal mostra que el 71% de les empreses de l’IBEX mencionen la inclusió de les persones amb discapacitat en els seus documents fonamentals. 

Aquestes empreses estan obligades a elaborar i fer públics els ‘Estats d’Informació No Financera’ (EINF), que tenen l’objectiu d’informar sobre qüestions mediambientals i socials, entre els que destaquen les dades d’ocupació de les persones amb discapacitat; polítiques d’igualtat de tracte i oportunitats; o informar sobre l’accessibilitat universal de les persones amb discapacitat. 

banner flyer interpersonas

L’estudi també assenyala que només el 37% de les empreses de l’IBEX 35 proporciona el número de treballadors amb discapacitat contractats a Espanya; un 51% mencionen disposar d’algun pla d’actuació per a la millora de l’accessibilitat dels seus centres de treball i /o atenció al client i el 51% afirmen disposar d’un nivell d’accessibilitat Doble-A en les seves pàgines web. 

Amb aquestes dades, des de la Fundación Bequal afirmen que les empreses de l’IBEX “aproven en el seu compromís global de la generació d’ocupació per a les persones amb discapacitat, però suspenen en la informació que donen sobre aquesta matèria”. 

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES