El Grup SIFU farà un acte per celebrar el 20è aniversari de la seva presència a la Comunitat Autònoma de València

Farà un acte commemoratiu el proper 24 d’octubre

portal grupo sifu
Logo Grupo SIFU // Foto: Grupo SIFU

La presència del Grup SIFU a València arriba als 20 anys i per celebrar-ho el Centre Especial de Treball en Facility Services i Management, farà un acte commemoratiu el proper 24 d’octubre a les 18h al Palau Balmes de València.

Des de la seva obertura el 1999, la delegació de Grup SIFU València ha realitzat més de 2.241 contractacions i ha realitzat serveis de jardineria, neteja i auxiliars en tota la comunitat autònoma, tant en empreses privades com públiques. Actualment aquesta oficina dóna feina 292 persones, el 94,82% dels quals té alguna discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial o malaltia mental. A més, 110 treballadors pertanyen al col·lectiu considerat de difícil inserció, un col·lectiu especialment vulnerable.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant l’acte el Grup SIFU realitzarà un reconeixement a Eros Recio i Iván Navarro, dos ballarins valencians becats per la Fundació en la seva 1ª edició de les Beques Superarte, unes ajudes destinades a fomentar el desenvolupament artístic de les persones amb alguna discapacitat a través de la dansa per a promoure la seva inclusió social i laboral. Per amenitzar l’acte, l’Octavi estarà al costat de la seva germana Celia, dos joves violinistes amb demostraran amb una actuació musical que la discapacitat no és una barrera quan hi ha talent. 

Presidirà l’acte Albert Campabadal Blanco, Vicepresident de Grup SIFU, que estarà acompanyat amb la presència de membres del teixit empresarial, de l’àmbit social i de l’administració valenciana que acompanyaran Grup SIFU en un acte protagonitzat per la inclusió.

BANER_300X250

A més de a la Comunitat Valenciana, el Grup SIFU compta amb delegacions a totes les comunitats autònomes, amb una plantilla amb més de 4.500 treballadors, el 89% dels quals té alguna discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*