El Grup Alba participa al projecte europeu Unidans per promoure la dansa inclusiva i l’esport adaptat

L’objectiu és intercanviar experiències amb altres entitats

grup-alba-projecte-europeu-unidans-dansa-inclusiva
Per la tarda es va fer un taller de dansa inclusiva // Foto: Grup Alba

Arran de les mobilitzacions d’aquesta setmana, el Grup Alba va haver d’anul·lar un seminari sobre dansa inclusiva previst per ahir però sí va poder realitzar via skype dues xerrades amb Jannick Niort i Maria José Montilla, referents de la dansa inclusiva i l’esport adaptat, dins el projecte europeu Unidans d’intercanvi de coneixements i experiències de bones pràctiques sobre la dansa i l’esport adaptat.

D’altra banda, els representants de les entitats sòcies, Oan Kunst Ghermanescu School of coaches de Bucarest i el Centro Sportivo Educativo Nazionale de Roma, van visitar la seu d’Alba a Tàrrega. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A la tarda l’entitat romanesa i italiana van organitzar un taller per les persones del centre ocupacional on van posar en pràctica algunes de les metodologies que porten a terme al seus respectius centres. 

Al final del projecte les 3 entitats elaboraran conjuntament una guia per ajudar a implantar o impulsar la dansa inclusiva dirigida a entrenadors/es i responsables de centres de ball o esportius.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*