COCEMFE Catalunya entra a PIMEC per impulsar la inclusió laboral de les persones amb discapacitat

Totes dues entitats treballaran accions conjuntes en aquest àmbit

cocemfe-catalunya-associa-pimec-integració-laboral-persones-discapacita
Moment de la signatura de l’adhesió a la seu de PIMEC // Foto: COCEMFE Catalunya

La Confederació Catalana de Persones amb Discapacitat Física (COCEMFE) s’ha adherit avui com a soci col·lectiu a PIMEC amb l’objectiu d’unir esforços per tal d’avançar en la inclusió de les persones amb discapacitat al mercat de treball i millorar la seva ocupabilitat.

Totes dues institucions treballaran per tirar endavant iniciatives que permetin millorar les oportunitats de feina a les persones amb discapacitat i en general de les persones en risc d’exclusió social.

BANER_300X250

La signatura de la incorporació ha tingut lloc aquest matí en la seu de la patronal a Barcelona a càrrec del secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, i la presidenta de COCEMFE Catalunya, Roser Roigé.

Roser Roigé ha destacat la importància d’aquesta adhesió a PIMEC “per la repercussió positiva que tindrà en el dia a dia de les persones amb discapacitat, que veuran com millora la seva autonomia personal i, per tant, la seva qualitat de vida”.

Per la seva banda, Antoni Cañete ha posat en valor la implicació que té la Fundació PIMEC en “donar suport sempre als més febles, i a perfils amb risc d’exclusió”.

Les dues entitats també han aprofitat l’acte per reconèixer la importància del “I Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal. Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat” organitzat per COCEMFE i COCEMFE Catalunya i que se celebrarà els pròxims dies 21 i 22 al CCIB de Barcelona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*