SIFU llança les Becas Superarte per a la inclusió de les persones amb discapacitat a través de la dansa

La convocatòria està oberta fins el 28 de juny

becas-superarte-grupo-sifu-dansa
Les beques són per estudis de dansa durant el curs 2019/20 // Foto: Grupo SIFU

Fins el proper 28 de juny està oberta la convocatòria de la 1a edició de les Becas Superarte de la Fundación Grupo SIFU destinades a fomentar el desenvolupament artístic de les persones amb alguna discapacitat a través de la dansa per a promoure la seva inclusió social i laboral.

El Grupo SIFU atorgarà 3 beques per valor de fins a 1.000 euros cadascuna perquè els guanyadors puguin realitzar estudis de professionalització o especialització en la pràctica de la dansa durant el curs 2019/2020. La decisió del jurat, format per membres de la Fundación Grupo SIFU i per professionals del món de la dansa, es donarà a conèixer el 5 de juliol a través de la web i de les xarxes socials de l’entitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb la convocatòria d’aquestes beques, el Grupo SIFU segueix apostant per la formació com a forma d’afavorir la integració sociolaboral de les persones amb diversitat funcional, a més de potenciar el seu desenvolupament artístic i professional.

Les Becas Superarte se sumen a altres projectes de la Fundación Grupo SIFU en aquest àmbit com les Beques a l’Excel·lència Musical o la celebración de la Nit Més IN.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*