Dimecres, 22 març 2023
Dimecres, 22 març 2023
IniciDependènciaEl Govern destina 9,5 M€ a mesures d’inserció laboral per a les...

El Govern destina 9,5 M€ a mesures d’inserció laboral per a les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania

S’incrementa la dotació respecte a l’any passat en 1.250.000 euros

aspid programa inserció laboral rgc
Les subvencions són per accions de formació i orientació laboral // Foto: Aspid Lleida

A petició del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Govern ha aprovat destinar 9.550.000 euros a finançar el programa de mesures actives d’inserció laboral per a les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC), mitjançant una convocatòria de subvencions per a entitats formatives sense ànim de lucre. 

anunci guies d'arrel

L’import d’aquesta convocatòria per al període 2020-2021 va ser de 8.300.000 euros. Aquest increment d’1.250.000 euros té com a objectiu el reforç de totes les actuacions basades en l’orientació, la informació i la formació que tenen per finalitat millorar l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones destinatàries de la RGC, especialment en el context econòmic i social actual. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Inclusió laboral

Des que es va posar en marxa la Renda Garantida de Ciutadania, al setembre de 2017, gairebé 8.700 famílies han aconseguit una feina gràcies a les mesures de formació i inserció laboral que s’impulsen des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Actualment, són beneficiàries de la renda garantida de ciutadania un total de 159.607 persones, un 135% més que les que reben l’ingrés mínim vital. El Departament destina 44,4 milions d’euros mensuals a pagar la prestació, un 131% més que quan es va posar en funcionament.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content