Dissabte, 23 octubre 2021
IniciDependènciaEl Govern destina 9,5 M€ a mesures d’inserció laboral per a les...

El Govern destina 9,5 M€ a mesures d’inserció laboral per a les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania

S’incrementa la dotació respecte a l’any passat en 1.250.000 euros

aspid programa inserció laboral rgc
Les subvencions són per accions de formació i orientació laboral // Foto: Aspid Lleida

A petició del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Govern ha aprovat destinar 9.550.000 euros a finançar el programa de mesures actives d’inserció laboral per a les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC), mitjançant una convocatòria de subvencions per a entitats formatives sense ànim de lucre. 

L’import d’aquesta convocatòria per al període 2020-2021 va ser de 8.300.000 euros. Aquest increment d’1.250.000 euros té com a objectiu el reforç de totes les actuacions basades en l’orientació, la informació i la formació que tenen per finalitat millorar l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones destinatàries de la RGC, especialment en el context econòmic i social actual. 

Inclusió laboral

Des que es va posar en marxa la Renda Garantida de Ciutadania, al setembre de 2017, gairebé 8.700 famílies han aconseguit una feina gràcies a les mesures de formació i inserció laboral que s’impulsen des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Actualment, són beneficiàries de la renda garantida de ciutadania un total de 159.607 persones, un 135% més que les que reben l’ingrés mínim vital. El Departament destina 44,4 milions d’euros mensuals a pagar la prestació, un 131% més que quan es va posar en funcionament.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES