Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciEducació InclusivaEl Govern constitueix el grup promotor de la Mesa de participació de...

El Govern constitueix el grup promotor de la Mesa de participació de l’Educació Inclusiva

El seu objectiu eś fer un diagnòstic de la situació de l'educació inclusiva a tot Catalunya

mesa de participacio escola inclusiva
L’escola inclusiva és una forma d’integració social dels alumnes // Foto: Arxiu

El Govern de la Generalitat va constituir la setmana passada el grup promotor de la Mesa de participació de l’Educació Inclusiva, un dels grans objectius de la legislatura del Departament d’Educació.

Aquesta Mesa està formada per representants destacats del sector, i vol ser un òrgan de participació social i institucional que permeti la col·laboració entre l’administració i el teixit associatiu per a la millora de la inclusió educativa i social.

La meta d’aquest nou òrgan ha de ser un diagnòstic de la situació de l’educació inclusiva a tot Catalunya amb l’objectiu de “promoure un canvi sistèmic amb la mirada cap al futur”.

Aquest grup promotor establirà les línies de treball, convocarà els plenaris i arreplegarà les propostes que sorgiran dels grups, els quals seran dinàmics i estaran formats per representants de diverses entitats i associacions.

També formaran part dels grups de treball membres de la comunitat educativa, representants d’altres departaments i persones expertes en diferents àmbits, tots coordinats per un equip de professors universitaris.

La Mesa celebrarà durant el mes d’octubre el primer plenari, al qual està previst que hi assisteixin representants d’entitats i associacions de persones amb discapacitat, representants de col·legis professionals, de fundacions, d’universitats, de famílies i diversos parlamentaris de la Comissió d’Educació.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content