El Departament d’Ensenyament ofereix 60 places del cicle d’atenció a la dependència

Les inscripcions es podran formalitzar entre el 12 i el 30 de setembre

ensenyament formació cicle atenció dependència
La formació és per a persones amb competència professional en el sector de la dependència i la teleassistència // Foto: Obra Social “la Caixa”

El Departament d’Ensenyament oferirà pel proper curs 2018-2019, 60 places del cicle d’Atenció a Persones en Situació de Dependència per a persones amb competència professional en el sector de la dependència i la teleassistència.

Posteriorment podran superar els mòduls del cicle de grau mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. Aquesta formació complementària es destina a professionals d’aquest àmbit que vulguin acreditar la seva experiència a través de l’avaluació i acreditació de competències.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El procés de preinscripció estarà obert entre el 12 i el 30 de setembre. Poden presentar-se les persones que hagin passat en anys anteriors per processos d’acreditació de competències d’aquest àmbit i tingui acreditada alguna qualificació professional de l’àmbit de dependència -atenció en domicili, en institucions socials i teleassistència-. De fet, un total de 10.462 persones han acreditat alguna unitat de competència de l’àmbit de la dependència en convocatòries anteriors.

La formació complementària s’impartirà en la modalitat a distància a través de l’Institut Obert de Catalunya, mentre que la tutoria presencial es durà a terme als següents instituts: Institut Gallecs (Mollet del Vallès), Institut Montilivi (Girona) i Institut Salvador Seguí (Barcelona).

BANER_300X250

L’objectiu és facilitar a les persones poder accedir a la formació per qualificar-se i acreditar-ne l’expertesa, amb l’objectiu d’obtenir el títol corresponent, i capitalitzar així la seva experiència en el sector de la dependència.

Els mòduls professionals del títol són els següents:

– Organització de l’Atenció a les Persones en Situació de Dependència

– Atenció Sanitària

– Atenció Higiènica

– Atenció i Suport Psicosocial

– Característiques i Necessitats de les Persones en Situació de Dependència

– Teleassistència

– Suport Domiciliari

– Suport en la Comunicació

– Destreses Socials

– Primers Auxilis

– Formació i Orientació Laboral

– Empresa i Iniciativa Emprenedora

– Anglès Tècnic

– Síntesi

– Formació en Centres de Treball

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*