LA FAFAC engega la campanya de prevenció de la salut cerebral “Cuida el teu cervell”

Aprofitant que setembre és el mes de l’Alzheimer

campanya fafac prevenció salut cerebral cuida cervell
Cartell de la campanya “Cuida el teu cervell” // Foto: FAFAC

Aprofitant que setembre és el mes de l’Alzheimer, des de la Federació d’Associacions de Familiars de malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC) s’ha posat en marxa la campanya de prevenció de la salut cerebral “Cuida el teu cervell”, amb l’objectiu principal de prevenir el  deteriorament cognitiu.

Així, durant tot el mes de setembre, la FAFAC durà a terme revisions gratuïtes per la detecció precoç de l’Alzheimer. Les persones que desitgin obtenir una valoració del seu funcionament cognitiu es podran dirigir a les Associacions de Familiars de malalts d’Alzheimer de Barcelona, Maresme, Bages, Beguedà, Moianès, Solsonès,  Reus, Martorell, Terres de l’Ebre, Gavà i Sant Cugat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Dins d’aquest projecte es facilita l’accés a serveis de valoració neuropsicològica, posant a disposició del públic general eines de diagnòstic que puguin detectar possibles anormalitats en el funcionament cognitiu i poder remetre’ls a professionals mèdics i equips professionals.

A més, aquest projecte permetrà poder registrar aspectes sociodemogràfics dels habitants de Catalunya, per poder determinar les necessitats i situació actual dels seus habitants en relació a les malalties neurodegeneratives i en concret a la Malaltia d’Alzheimer.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*