Dissabte, 6 març 2021
Inici Covid-19 El Centre Residencial Viladrosa de Barcelona atén persones amb discapacitat intel·lectual i...

El Centre Residencial Viladrosa de Barcelona atén persones amb discapacitat intel·lectual i positives en Covid

Gràcies al treball conjunt del Grup SOM VIA i la Fundació Bosch Aymerich

centre residencial viladrosa
Façana del Centre Residencial Viladrosa a Barcelona // Foto: Grup Som Via

El Grup SOM VIA i la Fundació Bosch Aymerich han unit forces per atendre persones adultes amb discapacitat intel·lectual i positives en COVID-19 al Centre Residencial Viladrosa, derivades des del Consorci de Serveis Socials de Barcelona (CSSBcn), un ens públic constituït per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Fins a la data s’han atès 179 persones i han rebut suport 17 entitats assistencials, en aquest centre que és l’únic c d’aquestes característiques a la ciutat de Barcelona per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual i salut mental, que no poden viure soles, que viuen situacions d’emergència social, que cal que s’aïllin dels seus familiars o que han donat positius en el test de la COVID-19.

ARC Soluciones publi

D’altra banda, les dues entitats continuen la seva tasca de promoció i prevenció en salut mental entre el col·lectiu d’escolars de Barcelona i rodalia a través del programa Ments Despertes, una combinació de ponències virtuals i presencials a través d’històries de vida que generen debat, reflexió, bons hàbits i canvi d’actitud entre els alumnes de secundària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels Centres Educatius de Barcelona i província. 

El Programa, que ha estat guardonat amb el Primer Premi a la darrera edició dels Premis Voluntariat de la Generalitat de Catalunya, ja va per la novena edició, amb la participació de 5.569 alumnes.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES