DIXIT Vic organitza una conferència sobre Musicoteràpia i qualitat de vida de les persones amb Alzheimer

El 17 d’octubre a càrrec de l’especialista Mónica Castro

conferència musicoteràpia alzheimer
La música és una eina amb un gran potencial terapèutic // Foto: ONCE Catalunya

El proper 17 d’octubre, DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials organitzarà la conferència “Musicoteràpia i qualitat de vida en l’Alzheimer”. Durant la xerrada es definirà el concepte de musicoteràpia i s’explicarà com la música pot afavorir un procés d’envelliment saludable incidint en aspectes físics, cognitius i psicosocials.

L’acte anirà a càrrec de Mónica de Castro, que és musicoterapeuta especialitzada en demències i geriatria. De Castro compagina la intervenció clínica, la investigació i la docència treballant amb empreses i entitats com l’Hospital Clínic de Barcelona, la Fundació ACE, l’Institut Català de Neurociències Aplicades o la fundació Alzheimer Catalunya, entre d’altres.

Està demostrat que la música és una eina amb un gran potencial terapèutic i amb molta utilitat per a la realització d’activitats d’acompanyament per a persones que pateixen un procés de demència. La musicoteràpia pot donar resposta a aquelles necessitats canviants i úniques de les persones grans amb trastorns mentals associats a l’envelliment contribuint a la millora de la seva qualitat de vida.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*