L’aeròdrom Igualada-Òdena acull una jornada d’aviació adaptada per persones amb discapacitat

El 20 d’octubre amb el suport de diferents institucions i entitats

presentació jornada aviació adaptada odena igualada
La presentació de la jornada es va fer a les instal·lacions de l’aeròdrom // Foto: Diputació de Barcelona

Aquest dilluns es va presentar a les instal·lacions de l’aeròdrom d’Igualada-Òdena la Jornada d’aviació adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que tindrà lloc el proper 20 d’octubre.

A l’acte hi van ser presents la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez, l’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado, el tinent d’alcalde d’Igualada, Jordi Pont, el director d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela, el president de la Federació Aèria Catalana, Hèctor Rodríguez, i el portaveu d’Aviació Adaptada, Carlos d’Albert.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

També va comptar amb la presència de representants d’entitats socials relacionades amb el món de la discapacitat i/o l’aviació “Vols per a tothom”, “Las Sillas Voladoras” i “Temyque”, organitzadores de l’esdeveniment, que es realitzarà en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, Aeroports de Catalunya, la Federació Aèria Catalana, l’Ajuntament d’Igualada i l’Ajuntament d’Òdena.

La Jornada d’Aviació Adaptada té l’objectiu d’apropar el món de l’aviació al món de la discapacitat i aconseguir que les persones amb alguna discapacitat puguin gaudir del plaer de volar, provocant noves sensacions i empoderant-les per viure amb més plenitud, enriquint les seves vides quotidianes.

BANER_300X250

La jornada començarà a les deu del matí i acabarà a les sis de la tarda. Durant tot aquest temps, està previst que un total de 150 persones amb alguna discapacitat s’enlairin. En total, es calcula que 110 maniobres tindran lloc a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena. Tot i que no tots els avions estaran adaptats, es treballarà amb voluntaris especialitzats per poder facilitar l’accés als avions amb grues especialitzades.

Les persones amb alguna discapacitat que vulguin participar a la jornada poden inscriure’s a través de la pàgina web. El preu simbòlic de l’activitat és de 30€ i inclou el vol, el dinar, la beguda i un pack regal.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*