Curs per a un coneixement ampli de l’ecolàlia en les persones amb trastorn de l’espectre autista

El 22 de febrer, organitzat per l’Associació Educatio

curs ecolalia trastorn espectre autista

El dissabte 22 de febrer l’Associació Educatio organitza a Barcelona el curs “L’ecolàlia en les persones en l’espectre de l’autisme” impartit per Sandra Freire, pedagoga sòcia fundadora del centre Deletrea de Madrid i especialista en llenguatge i comunicació en persones amb TEA.

Qualsevol que hagi passat temps amb una persona amb autisme estarà familiaritzat amb la tendència a repetir paraules o frases sense un sentit evident, sovint sense aturador. Són les ecolàlies, un dels primers indicis que alguna cosa no va bé en un nen que pot parlar i que enlloc de respondre i iniciar una conversa amb el seu propi llenguatge, ho fa a través d’ecos de paraules o frases que ha sentit a altres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les ecolàlies no són dolentes, suposen una forma d’accés al llenguatge. De fet, per a molts nens amb autisme l’ecolàlia serveix a un propòsit vital: és una manera d’adquirir el llenguatge.

Aquest nou curs s’endinsarà en una comprensió àmplia del que són les ecolàlies i presentarà estratègies d’intervenció en positiu.

BANER_300X250

El curs es desenvoluparà a l’Auditori del Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*