ASPID posa en marxa dos tallers terapèutics d’educació canina i de dansa i música

Al Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe

taller terapèutic educació canina dansa musica
Taller terapèutic amb gossos // Foto: ASPID

Amb l’objectiu de motivar els usuaris per assolir millores físiques, emocionals, socials i cognitives, el Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe d’Aspid ha posat en marxa enguany sengles tallers terapèutics d’educació canina i de dansa i música.

En total hi participaran 28 usuaris, 8 al taller d’educació canina que es farà de gener a març, i 20 al taller de dansa i música que es farà de gener a abril.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El taller de teràpia canina, impartit per l’associació TECA (Teràpia i Educació Canina Assistida), utilitza un sistema flexible i lúdic, que permet una interacció de la persona amb discapacitat i el gos, destinat a millorar la seva qualitat de vida a través de l’empoderament personal i la millora del sentiment d’autoestima i de l’autoconfiança.

El taller de dansa i música, impartit per Marta Casals Dansa, planteja la dansa i el moviment com una eina de comunicació a l’abast de tothom i com una eina pedagògica. A les sessions es treballen les habilitats físiques com la resistència, la flexibilitat, la coordinació i la força a partir de patrons de moviment característics de la dansa (desplaçaments, salts, girs i equilibris).

BANER_300X250

El Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe, que atén actualment 41 persones, és un espai orientat a l’atenció integral de les persones afectades per algun grau de discapacitat física.  Es va posar en marxa l’any 2008.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*