Conveni per fomentar l’accés al camp de futbol del Tàrrega de persones amb discapacitat del Grup Alba

L’Obra Social “la Caixa” finançarà 20 abonaments de la UE Tàrrega

conveni-fomentar-accés-futbol-tàrrega-grup-alba
Posant amb la samarreta del UE Tàrrega durant la signatura del conveni // Foto: Grup Alba

Ahir al matí el Grup Alba va signar un conveni de col·laboració amb la Unió Esportiva Tàrrega i CaixaBank que permetrà a 20 persones amb discapacitat d’Alba accedir de manera gratuïta al Camp de Futbol Joan Capdevila de Tàrrega per gaudir dels partits de l’equip local.

Els 20 abonaments anuals de la Unió Esportiva Tàrrega seran finançats per l’Obra Social “la Caixa” gràcies a una aportació de 1000€ que l’entitat bancària farà a l’entitat esportiva.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

De moment ja hi ha una desena de persones d’Alba que són habituals als partits del Tàrrega i s’espera que amb aquesta iniciativa el grup d’aficionats pugui augmentar i contribueixin d’aquesta manera a portar animació al camp.

El conveni, però, vol anar més enllà, i les 3 parts han manifestat la voluntat d’impulsar noves iniciatives per fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat al món esportiu. Així doncs s’ha parlat de poder fer entrenaments al camp de futbol del Tàrrega per part de l’equip del Club Alba o bé començar a estudiar la possibilitat de crear una secció “special” de la Unió Esportiva Tàrrega.  Equips com l’Espanyol, l’Europa o el Sant Andreu ja compten amb una secció special dins del club integrada per persones amb discapacitat.

BANER_300X250

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*