Divendres, 22 octubre 2021
IniciInclusió LaboralConcentració de les persones amb discapacitat a Vic per exigir una...

Concentració de les persones amb discapacitat a Vic per exigir una resposta a les demandes del sector

Concentració disCapacitat Vic resposta adminsitracions

Sant Tomàs, la Fundació Tac Osona, la Fundació Humanitària Dr. Trueta i la Cooperativa Calandra han convocat una concentració a la plaça Major de Vic demà divendres a les 13.30h per reclamar a les administracions que donin resposta a les demandes del sector de la discapacitat.

Les persones concentrades i les entitats que tenen Centres Especials de Treball (CETs) denunciaran que l’aplicació de l’increment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) pot deixar en una situació molt crítica si no s’acompanya dels fons públics necessaris per la part que l’administració aporta al SMI dels treballadors dels CETs amb discapacitat per afavorir la seva inserció laboral.

D’altra banda denunciaran la situació que pateixen a causa de la congelació i retallada des del 2009 de les tarifes amb què la Generalitat finança els seus serveis, i reclamaran que s’actualitzin per poder garantir la qualitat d’atenció a les persones, la sostenibilitat dels serveis i la millora de les condicions salarials dels i les professionals del sector.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES