Concentració de les persones amb discapacitat a Vic per exigir una resposta a les demandes del sector

El divendres 8 de febrer a les 13.30h a la Plaça Major

Concentració disCapacitat Vic resposta adminsitracions

Sant Tomàs, la Fundació Tac Osona, la Fundació Humanitària Dr. Trueta i la Cooperativa Calandra han convocat una concentració a la plaça Major de Vic demà divendres a les 13.30h per reclamar a les administracions que donin resposta a les demandes del sector de la discapacitat.

Les persones concentrades i les entitats que tenen Centres Especials de Treball (CETs) denunciaran que l’aplicació de l’increment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) pot deixar en una situació molt crítica si no s’acompanya dels fons públics necessaris per la part que l’administració aporta al SMI dels treballadors dels CETs amb discapacitat per afavorir la seva inserció laboral.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’altra banda denunciaran la situació que pateixen a causa de la congelació i retallada des del 2009 de les tarifes amb què la Generalitat finança els seus serveis, i reclamaran que s’actualitzin per poder garantir la qualitat d’atenció a les persones, la sostenibilitat dels serveis i la millora de les condicions salarials dels i les professionals del sector.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*